Šiemet V. Žala ir Saulius Jurgelėnas Dakare finišavo 12-oje vietoje. Po antrojo Dakaro su 2013 metų gamybos, techniškai jau senstelėjusiu bolidu, komanda nusprendė keisti bolidą – už „Kamanę“ buvo prašoma 217 tūkst. eurų.

Dakare bus

„Dabar planas toks, kad kažkokia forma Dakare būsime. Dabar darome namų darbus, o viskas atsiremia į biudžetą, į kredito limitas. Bet tikrai ruošiamės ir būsime Dakare. Šiai dienai bent šis klausimas jau tikrai išspręstas. Blogiausi atveju eisiu Dakare pėsčiomis“, – juokėsi V. Žala.

Lenktynininkas vylėsi, kad į visus klausimus bus atsakyta per artimiausią mėnesį.

„Dabar šioje kategorijoje norisi greitesnio automobilio arba kažką kitą galvoti. Vedame derybas, bet šiuo metu mus riboja finansai, nes visi greitesni automobiliai yra pakankamai brangūs. Labai lengva prisikalbėti, todėl nesinori užbėgti įvykiams už akių“, – DELFI teigė V. Žala.

Anot jo, iki liepos vidurio turėtų būti atsakyta į daugumą klausimų, mat naujo automobilio paieškas komanda vykdo nuo šių metų kovo.

„Reikalai palengvėjo, kai pardavėme dabartinį automobilį. Dabar perspektyva jau laisvesnė. Iki šiol mes turėjome du lizinginius automobilius, dabar beliko vienas. Tai dabar ramiau, bet dar reikia padaryti daug sprendimų“, – sakė jis.

DELFI žiniomis, „Kamanė“ liko Lietuvoje. „Overdrive'ą“ įsigijo lietuviška komanda, kuri turi ambicijų lenktyniauti ne tik Lietuvoje, bet ir užsienyje, tačiau visų kortų ant stalo kol kas lenktynininkai nededa.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)