Automobilių sporto klubas „Vilkyčiai“ dar praėjusių metų pradžioje kūrė planus apie tai, kad šiemet jų trasoje ir vėl įvyks Europos automobilių kroso čempionato etapas. Tačiau vienas didžiausių automobilių sporto renginių šalyje buvo atšauktas po to, kai dėl pasaulinės pandemijos tokį sprendimą priėmė Tarptautinė automobilių federacija.

Visgi Vilkyčiai be grandiozinių renginių šiemet neliks, o periodiškai laisvėjančios karantino sąlygos atriša rankas organizatoriams įsileisti ir žiūrovus.

Automobilių sporto klubo „Vilkyčiai“ vadovas Kazimieras Gudžiūnas pasakoja, kad dabar jis ir jo komanda koncentruojasi į trečiąjį rugpjūčio savaitgalį, kai 15-16 dienomis bus surengta didžiausia ir vienintelė ralio kroso fiesta Lietuvoje.

„Ralio kroso varžybos Vilkyčiuose tikrai įvyks ir šis tarptautinis renginys vyks visą savaitgalį. Šeštadienį organizuosime Lietuvos ir Latvijos automobilių ralio kroso čempionatų etapus, o sekmadienį – Lietuvos ir NEZ etapus. Taigi, per savaitgalį įvyks net du iš eilės Lietuvos automobilių ralio kroso čempionato etapai.

Kviečiu visus ralio kroso gerbėjus jau dabar planuoti savo savaitgalį Vilkyčiuose, nes laukia tikrai didelis ir įdomus dviejų dienų renginys. Data jau yra patvirtinta ir tikrai nesikeis, todėl laukiame visų Vilkyčiuose rugpjūčio 15-16 dienomis“, - sakė automobilių sporto klubo „Vilkyčiai“ vadovas Kazimieras Gudžiūnas.

Šiemet Lietuvos automobilių ralio kroso čempionatą sudarys keturi etapai – liepos 4 d. pirmasis etapas įvyks „Bikernieki“ trasoje Rygoje, o po dviejų Vilkyčiuose vyksiančių etapų sezonas bus vainikuotas lenktynėmis Estijoje, Rakverės „Kehala“ trasoje rugsėjo 12 d.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją