Kiekvieną rytą, 10 valandą, DELFI TV eteryje startuoja Dakaro naujienų apžvalga „Dakaro dienoraščiai“. Čia pateikiame ne tik prabėgusių įvykių analizę, bet ir šviežiausias žinias tiesiai iš Saudo Arabijos apie tai, kas vyksta ralyje konkrečiu momentu.

Saudo Arabijoje dirba ir DELFI reporteris Paulius Garkauskas. Patyręs žurnalistas kasdien transliuoja daugybę įvairių naujienų, dalinasi nuotraukomis iš Dakaro ralio užkulisių ir paslaptimis iš Dakaro lietuvių gyvenimo savo socialinio tinklo „Facebook“ paskyroje ir su DELFI skaitytojais.

Kiekvieną darbo dieną 19 valandą DELFI TV eteryje, o 21 valandą „Telia“ televizijos 11-ame kanale transliuojame laidą „Dakaras be cenzūros“. Tai karščiausi vaizdai iš sunkiausių pasaulio lenktynių, vykstančių Saudo Arabijos smėlynuose. Svarbiausios dienos naujienos ir įdomiausi vaizdai, operatyvūs komentarai – viename patogiame formate.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)