Šia informacija su DELFI pasidalino skaitytojas Titas. „Manau, kad lenktynininkai visų pirma turėtų būti pavyzdys kitiems vairuotojams ir atlikti saugaus eismo ambasadorių pareigas, tačiau kaip matome, taip nėra“, – apgailestauja redakcijai parašęs vyras.

Praėjusią savaitę D. Janušas šį vaizdo įrašą įkėlė „Instagram“ tinkle, paskui jis pasirodė ir „Facebook“. Socialiniuose tinkluose lenktynininkas patalpinęs nemažai BMW X6 modelio nuotraukų. Taip pat jis su gerbėjais dalijasi ir BMW automobilio prietaisų skydelio nuotrauka, kurioje matyti iki 230 km/val. žymos pakilusi spidometro rodyklė.

Galima prisiminti, kad šis lenktynininkas 2007 m. viename iš Lietuvos ralio čempionato etapų buvo patekęs į labai rimtą avariją, kurios vaizdo įrašą galite žiūrėti žemiau:

Sek svarbiausias automobilių pasaulio naujienas: nuo naujausių modelių pristatymų ir žinių iš autosporto trasų iki KET pasikeitimų. Nestabdyk – prisijunk prie DELFI Auto draugų „Facebook“!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (178)