Į neseniai praūžusį žiemos ralį renginyje buvo galima pažvelgti netikėtu rakursu. TV3 laida „Autopilotas“ kartu su Tomu Tumalovičium bei Roko Lipeikio įmone „Egzotika“ organizavo geriausio Visagino ralio vaizdo klipo ir nuotraukos konkursą. Meninės sielos entuziastų atsirado tiek daug, kad net teko apdovanoti ne vieną dalyvį.

Vaizdo klipo konkurso komisijai buvo atsiųsta 17 klipų, kurie konkuravo dėl keturių nominacijų. „Šmaikščiausio klipo“ autoriumi pripažintas Žydrūnas Klisevičius. „Darbščiausią klipą“ susuko Benas Žebrauskas. Pauliaus Paškausko klipas autoriui pelnė geriausio operatoriaus titulą.

Pripažinta, kad geriausią klipą sukūrė Tomas Žekonis.

Fotografijos konkursui buvo atsiųsta beveik 300 nuotraukų. Komisija iš gausybės nuotraukų atrinko keturias įspūdingiausias. „Telefoniškiausio kadro“ autoriumi pripažinta Edita Aleknavičiūtė – Meškė. „Ralio klasika“ titulą pelnė Eriko Ovčarenko pagautas kadras. Benediktas Juknevičius apdovanotas už „Saugiausią kadrą“. „Meniškiausio kadro“ autoriumi išrinktas Leonardas Meškis. Nugalėtojams įteikti vertingi rėmėjų prizai.

Jau tapo tradicija ralio vakare apdovanoti labiausiai pasižymėjusį asmenį. Šį kartą teminio vakaro „Visagino ralis“ žvaigždė įteikta Rokui Lipeikiui ir komandai žmonių, kurie per rekordiškai trumpą laiką suorganizavo aukšto lygio varžybas.

Žiemos ralio apžvalga vyko kartu su pirmuoju virtualaus ralio čempionato etapu. Net dešimt merginų metė iššūkį 58 vaikinams. Nors merginos nepateko į prizininkų trejetuką, greičiausiai iš merginų - Onutei Stasėnaitei, kuri trasą įveikė per 2 minutes 35 sekundes ir 94 milisekundes, - įteiktas specialus prizas – originalus "Volkswagen" laikrodis.

Pirmajame virtualaus ralio čempionato etape mėgėjų klasėje greičiausi buvo Andrius Kontrimas, Karolis Raišys ir Aurimas Čebatoriūnas. Tarp profesionalų šįsyk sužibėjo Robertas Kupčikas ir Jonas Dereškevičius. Jie į trečią vietą nustūmė absoliutų praėjusių metų virtualaus ralio čempioną Domą Raškevičių.

Lemiamoje kovoje dėl etapo taurės susirungė žiedininkas Robertas Kupčikas ir Andrius Kontrimas. Šį kartą pergalę šventė mėgėjų klasės atstovas.

Kitas virtualaus ralio renginys įvyks iš karto po Vilniaus ralio.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją