Taip pat artimiausiu metu sportininkai planuoja pristatyti bei Lietuvos Ralio Čempionate toliau dalyvauti naujausiu šios gamyklos gaminiu, „Škoda Fabia R5“ automobiliu.

Sportiniai „Škoda“ automobiliai pasižymi pajėgumu ir patikimumu. Todėl jie yra populiarūs tarp lenktynininkų visame pasaulyje. Pradėjome su „Škoda Motorsport“ kalbėtis apie galimybę įsigyti R5 klasės automobilį dar pernai metų pavasarį. Tačiau sužinojome, kad artimiausia data, kada gamykla galėtų mums jį pristatyti, yra 2016 m. rugsėjis. Automobilį vis tiek užsisakėme“, – pasakojo M. Samuitis.

„Tuo tarpu nešvaistėme laiko veltui. Investavome į kitą, senesnės kartos „Škoda Fabia S2000:. Pasirašėme bendradarbiavimo sutartį su „Škoda Auto“ atstovais Lietuvoje. Sėkmingai pradėjome dalyvauti raliuose kito, nei daugeliui įprasta, prekinio ženklo sportiniu automobiliu. O tada kažkaip lengvai pavyko ne tik anksčiau, nei numatyta, gauti naują automobilį, bet ir užsimezgė abipusis noras bendradarbiauti plačiau“, – atskleidė lenktynininkas.

Vieno labiausiai patyrusių Lietuvoje šturmanų, Ramūno Šaučikovo nuomone, „Škoda“ automobiliai yra sukurti laimėti: „Ar tai būtų lenktynių trasa, ar paprastesni tikslai kasdieniame gyvenime, su „Škoda“ jaučiamės pasiekę to, ko norime. Šiuolaikinis dizainas, inovatyvūs techniniai sprendimai, patikimumas ir protinga kaina padeda jaustis padarius teisingą sprendimą.“

„Škoda Motorsport“ teigiamai vertina aukštą „Martin Sport“ komandos sportinį bei techninį pasiruošimą. Kadangi mums įdomi Baltijos šalių rinka, nusprendėme patikėti kai kuriuos atstovavimo klausimus partneriams. Tikimės, kad taip paskatinsime susidomėjimą „Škoda“ sportiniais automobiliais, o savo atstovams suteiksime visą reikalingą palaikymą juos parduodant, nuomojant bei aptarnaujant“, – savo komentare sakė „Škoda Motorsport“ pardavimų ir komunikacijos vadovė savo Marcela Janatova.

„Škoda motorsport“ per daugiau nei 50 savo veiklos metų sukūrė įvairių klasių automobilius, skirtus lenktyniauti ralyje. Komandai atstovavo tokie garsūs lenktynininkai, kaip Stigas Blomqvistas, Colinas McRae, Romanas Cresta ir Didier Auriolis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)