Senjorai supažindinami detaliau su kartingais, trasa, išdėstoma instrukcija – kaip važiuoti, į ką atkreipti dėmesį, kokiomis taisyklėmis vadovautis, norint greičiau ir tiksliau pasiekti finišą.

Įdomu tai, kad senjorai drąsiai sėda už kartingų vairo, ir jiems netgi labai artimas varžymosi trasoje jausmas, čia jie pamiršta žemiškus rūpesčius, savo amžių ir vėl pasijunta kaip prieš 20 metų. Ši pramoga kiek kitokia, nenuobodi, reikalaujanti daugiau judėjimo, suteikianti daugiau emocijų. Kartodromo darbuotojus senoliai stebina prašydami pasidaryti kartu asmenukę arba nusiųsti nuotrauką iš trasos jų vaikams.

Senoliai kartodrome

Senjorus dažnai lydi anūkai, kurie lieka sužavėti šia veikla su seneliu. Kaip sakė kalbintas senolis: „ o kaip kitaip ištrauksi anūką iš kompiuterio? Tik taip“.

Paklausti, ar saugu senjorams trasoje, iniciatyvos organizatoriai patikino, kad trasa saugi visiems, prieš važiavimą visi išklauso instrukciją, trasą nuolat stebi darbuotojas.
„Mes netgi specialiai organizuojame jaunimui edukacines programas „ Būk matomas“ , kurių metu mokome, kaip elgtis saugiai kelyje“ – pasakojo kartodromo atstovas.

Panašu, kad važinėjimas kartingais ne tik maloni pramoga senjorams, bet ir puikus atotrūkis nuo išmaniųjų technologijų jų anūkams.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)