Kaip praneša organizatoriai, varžybose buvo išpirkta 2,3 tūkst. bilietų, o kartu su sportininkų komandomis lenktynes stebėjo apie 3 tūkst. žiūrovų.

Elitinėje „Open F“ klasėje (federacijos licencijas turintys sportininkai) pergalę iškovojo 19 m. vilnietis (#55) Oskaras Agafonovas. „Open Hobby“ klasėje nepralenkiamas buvo (#34) Žygimantas Bartusevičius.

125 kub. cm jaunių klasėje siautė latvis (#101) Tomas Vilcinis, o 125 kub. cm „Hobby“ klasėje pirmąją vietą iškovojo jo tėvynainis (#81) Janis Igaunis.

Veteranų klasėje nepralenkiamas buvo 41 m. plungiškis (#50) Saulius Stankus, ATV klasėje pergalę šventė kaunietis (#46) Imantas Tamuliūnas. O 65+85 kub. cm vaikų klasėje pirmąją vietą iškovojo (#171) Regimantas Visockis.

Į varžybas susirinko apie 200 sportininkų iš Lietuvos, Latvijos ir Baltarusijos, o Ruopiškio trasa ir organizatorių pastangos paliko labai gerą įspūdį.

Visų klasių sportininkai startavo ne kritus starto užtvarui, o teisėjui davus ženklą, užvedant užgesintus motociklų variklius. Ne visiems ši užduotis buvo paranki: štai ATV klasės I važiavime favorito (#46) I. Tamuliūno KTM užvedinėjamas spyriojosi tiek, kad sportininkas į trasą išvažiavo paskutinis. Tad lenktynės dėl to tapo neprognozuojamesnės ir dar įdomesnės.

Šaltinis
Griežtai draudžiama panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti portalo MX1.lt medžiagą kuriuo nors pavidalu be autorių sutikimo.
MX1.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją