Kompanija „Kubota“ dalyviams pasiūlė varžytis važiuojant žoliapjovėmis-traktoriukais. Taigi, pernai prie starto akistatai stojo du Lietuvos ralio lenktynininkai – Vytautas Švedas ir Vaidotas Žala.

Pernai pralaimėjimą Vytautui Švedui šiose azartiškose lenktynėse patyręs Vaidotas Žala šiemet meta pirštinę Vytautui Švedui ir kviečia jį vėl sėsti ant žoliapjovių. Revanšo ištroškęs „Agrorodeo“ pilotas tvirtina, kad per metus gerokai patobulėjo šios priemonės vairavime, todėl mėgins iš Vytauto Švedo atimti greičiausio žoliapjovės vairuotojo titulą.

Tokio lenktynininkų entuziazmo prieš startą jėgas išmėginti šiose lenktynėse pro akis nepraleido ir organizatoriai. Nuspręsta, kad nuo šių metų „Samsonas Rally Rokiškis“ varžybose „Kubota“ žoliapjovių lenktynių taurė bus pereinamoji. Tai reiškia, kad kiekvienais metais dėl šio titulo dalyviai varžysis iš naujo ir sieks metus vadintis greičiausiu žoliapjovės vairuotoju Lietuvoje.

Nugalėtojui pirštinę galės mesti bet kuris lenktynininkas, arba varžovą nugalėtojui išrinks „Samsonas Rally Rokiškis“ žiūrovai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją