„Ieškosime jau trečio jauno talentingo žmogaus, kuris galėtų tapti profesionaliu ralistu. Du jau išugdėme ir jie mano manymu yra tikrai jauni, talentingi ir greiti. Įkvėpti pasisekimo, norime ir toliau tęsti šį projektą,“ – sako jo sumanytojas ir įkvėpėjas Tomas Žekonis.

Trečiasis „Aš ralisto“ sezonas bus dar profesionalesnis ir suteiks galimybę pasireikšti dar platesniam lenktynių mėgėjų ratui.

Projektas Aš ralistas

Priminsime, kad atrankos „Aš ralistas“ nugalėtojas tampa tikru profesionaliu ralio lenktynininku: jis tampa komandos „Nordis racing team“ dalimi, jam visiškai nemokamai suteikiamas raliui ruoštas automobilis su pilnu aprūpinimu, mechanikų ir inžinierių komanda ir netgi apranga. Ir visa tai nugalėtojui nekainuoja nei cento!

„Kai laimėjau, neįsivaizdavau, kad bus taip gera ir taip profesionalu. Visada galvojau, kad norėjau važiuoti ralį, mano tėtis yra daug metų važiavęs, tačiau vis nebuvo to paskutinio stimulo. Dabar suprantu - darysiu viską, kad net pasibaigus sezonui nemesčiau šio fantastiško sporto,“ – sako dabartinis projekto nugalėtojas Mantas Pupius.

Projektas Aš ralistas

Sportininkas sulig kiekvienu raliu greitėja ir dabar jau nuolat laikosi penketuke greičiausiųjų savo klasėje.

Naują „Aš ralistas“ atrankos sezoną projekto rengėjai ketina pradėti jau lapkritį. Šį kartą pirmajame etape visi dalyviai susikaus virtualioje ralio trasoje. Antras etapas numatytas gruodžio mėnesį – reikės kaip galima greičiau sukti ratus kartodrome. O finaliniai etapai bus surengti jau po Naujųjų.

„Nenorime atskleisti visų užmojų, bet planuojame į superfinalą patekusius dalyvius maloniai nustebinti. Nieko panašaus iki šiol dar nedarėme, bet nenoriu atskleisti visų kortų – tegu tai būna siurprizas. Patikėkit, bus įspūdinga, todėl tikrai yra dėl ko kovoti,“ – kol kas paslaptingai pasakoja T. Žekonis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją