„Norinčių savo kailiu išmėginti tikrą ralio automobilį vis daugėja, todėl „DHL Rally Elektrėnai“ ralio metu bus galimybė praskrieti ralio trasa. Važiuoti nori tiek suaugusieji, tiek vaikai. Tai palyginus pigus, saugus ir smagus būdas trumpam pabūti tikru ralio šturmanu ir pačiam pamatyti, koks važiavimo greitis, kaip atrodo automobilis, kaip viskas įrengta, paruošta. Žiūrovams tai labai įdomu“, – tvirtina Europos kroso čempionas ir „Rally taxi“ pramogos organizatorius Aurelijus Simaška.

Šį savaitgalį vyksiančiame ralyje „DHL Rally Elektrėnai 2015“ metu bus paruošta speciali 5 kilometrų trasa ekstremaliam žiūrovų pasivažinėjimui. Visi norintieji pravažiuoti „Rally Taxi“ turės tokią progą jau rugsėjo 12 d. nuo 11 val. iki pat ralio pabaigos. Trasoje dirbs keli operatoriai, bus filmuojama ir automobilio viduje, tad visi norintieji galės įsigyti vaizdo filmuką.

„Kiekvienas žmogus, nepriklausomai nuo amžiaus, galės pabūti mano šturmanu. Jie bus pravežti 300 arklio galių raliui ruoštu „Mitsubishi Lancer EVO 9“ saugiai, bet tikrai greitai. Neišdildomi įspūdžiai ir adrenalinas garantuoti“, – nepamirštamus įspūdžius žada Aurelijus Simaška.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)