Savivaldybės vadovai ir miesto seniūnas susitiko su ralio organizatoriais, aptarė pasirengimo, saugumo ir kitus klausimus. Kaip sakė ralio programą pristatę šio sporto entuziastai Aurimas Eidžiūnas ir Tadas Balaišis, varžybose laukiama daugiau nei 40 ekipažų iš Lietuvos, Latvijos, Lenkijos. Tikimasi ir įdomių naujienų. Viena jų – bagių rungtis. Tai smarkiai populiarėjanti technika, kuria Dakaro varžybose varžėsi aukščiausią vietą iš Lietuvių užėmęs Rokas Baciuška.

Pirmojo automobilio startas Ignalinos miesto Laisvės aikštėje – sausio 29 d. 13 val. Automobiliai aikštėje rikiuosis nuo 12 val.

Trasa vingiuos vaizdingomis Ignalinos, Kazitiškio, Ceikinių seniūnijų apylinkėmis (maždaug 1,5 km ruožas pasieks ir Vidiškių seniūniją).

Paskutiniai važiavimai vyks vakare, todėl žiūrovai bus kviečiami stebėti dalyvius naktiniuose greičio ruožuose. Šventiniai apdovanojimai Laisvės aikštėje planuojami 20-21 val.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją