Feisbuko grupėje „Rally fanatikai“ G. Notkus nepabūgo atvirai prisipažinti, kad po avarijos naujam automobiliui lėšų ekipažas neturi.

„Vienintelis variantas – išsinuomoti kitą automobilį. Kadangi visos lėšos buvo išleistos startui ir pasiruošimui, tai tapo labai sudėtinga. Išmaldos neprašau, bet jeigu yra norinčių prisidėti prie mūsų starto ralyje, visada laukiame“, – pranešė lenktynininkas socialiniame tinkle ir paskelbė automobilių sporto klubo „Autorikona“ sąskaitos numerį.

Pagalbos prašymas pasklido per visą Lietuvą ir sujaudino ne vieną. Žinute pasidalino ne vienas automobilių sporto gerbėjas ir netgi drauge čempionate besivaržantys lenktynininkai, tokie, kaip „General Financing team Pitlane“ lyderis Benediktas Vanagas. Savo automobilį – „Misubishi Lancer EVO IX“ pasiūlė ir tą patį savaitgalį žiedinių lenktynių čempionate startuojantis Ramūnas Čapkauskas, ir dar daugiau sportininkų.

Tad laukusiems G. Notkaus ir D. Strižano ekipažo starto ralyje šį savaitgalį – gera žinia. Ekipažui pavyko rasti automobilį raliui. Komandos mechanikai dar ketvirtadienį pasidalino nuotraukomis iš bandymų, o galiausiai pasidžiaugė, kad viską spėja ir šeštadienį „Rally Classic“ trasose žiūrovai tikrai matys mėgiamą ekipažą.

Finalinis Lietuvos ralio čempionato etapas Druskininkuose šeštadienį atsidurs automobilių sporto gerbėjų dėmesio centre. 12 greičio ruožų bendras ilgis 105 kilometrai. Laukia ne tik dieniniai, bet ir naktiniai greičio ruožai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją