Visgi, R. Čapkauskas po varžybų šypsojosi ir sakė, kad savo titulus jau iškovojęs, o R. Kvaraciejui pergalės daug reikalingesnė.

Lenktynininkas teigė, kad V. Švedui iškritus iš varžybų jis pasirengė rimtai kovai su R. Kvaraciejumi.

„Viską sekėme ir viską matėme. Mačiau kaip Vytautas pasilenkęs kažką dirba prie kairio priekinio rato. Galvojau, kad tik keičia padangą, bet atvykęs į kitą greičio ruožą ir neradęs jo sąraše, supratau, kad kažkas rimto“, – kalbėjo lenktynininkas.

Nuo R. Čapkausko trofėjų lūžta lentynos. Tačiau jis teigė, kad ir po trisdešimties karjeros metų šiame ralyje turėjo ko pasimokyti.

Laimėjau ralį neoficialiai. Gavau dešimt sekundžių baudos, bet neapgailestauju ir blogai nesijaučiu, nes ralis buvo sunkus. Kelio danga buvo neįprasta – sušalęs žvyras, jokio ledo ir sniego. Ta patirtis buvo keista ir naudinga visiems. Gaila tik mano ankstyvo starto“, – sakė R. Čapkauskas.

R. Čapkauskas septintojo greičio ruožo pradžioje per anksti pajudėjo nuo starto linijos. Penkios šimtosios sekundės dalies jam kainavo dešimt minučių. Jei ne jos - R. Kvaraciejus būtų turėjęs sukti galvą kaip pasivyti vyresnį sportininką.

„Paskutinį greičio ruožą spaudžiau iš visų jėgų. Atlošiau, man atrodo, tris su puse sekundės. Buvo rizikinga, sunku, bet tai yra ralis, tai yra gražu“, – kalbėjo lenktynininkas.

Visgi, labiau R. Čapkauskas džiaugėsi R. Kvaraciejaus pergale, o ne savo gražiu pasirodymu ralio finiše.

„Džiaugiuosi už R. Kvaraciejų, jis yra jaunas, jam yra kur tobulėti. Jis progresuoja ir yra labai greitas. Jam linkiu tik geriausio siekiant savo tikslų. Aš savo gražių pergalių jau turėjau. Dabar tai liko hobis, pramoga“ – sakė lenktynininkas.

Taip pat dalyvavote ralyje? Kviečiame siųsti nuotraukas iš DELFI greičio ruožo ir dalyvauti konkurse!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (8)