Sutapus vertybėms lengvai rado bendrą kalbą

Nuo 2016-ųjų kasmet Dakare startuojantis V. Žala pažymi, kad finansinių klausimų sprendimo laikotarpį visuomet lydi neužtikrintumo jausmas. Pasiekus susitarimą su RNDV įmonių grupe šiais metais tiek jis, tiek ir kiti komandos nariai pagaliau turi galimybę šiek tiek lengviau atsikvėpti.

„Įprastai biudžeto formavimas užsitęsia iki paskutinės minutės. Neretai nutikdavo ir taip, kad lapkričio mėnesį vis dar negalėdavau būti tikras, ar tikrai pavyks surinkti reikiamą lėšų kiekį. Šiais metais pagrindinę užduotį išsprendėme anksti – liko dar keletas svarbių klausimų, tačiau į juos taip pat galiausiai atsakysime“, – kalba komandos pilotas.

Vaidotas Žala

V. Žalos teigimu, susitarti dėl abiem pusėms priimtino bendradarbiavimo modelio visuomet lengviau, kai sutampa svarbiausios vertybės. Neatsitiktinai ir komandos partnerių ratas yra ganėtinai nedidelis, o sprendimas jį plėsti buvo priimtas tik 100 proc. įsitikinus, kad abiejų pusių vertybinis pagrindas – toks pat. Tokiu būdu saugomas ne tik „Teltonika Racing“ komandos, bet ir jos partnerių įvaizdis.

„Kartu su RNDV mus sieja užtikrintas noras tobulėti. Diskutuodami matome, kad sporte reikalingos savybės ir komandiškumas yra neatsiejama sėkmingo verslo dalis. Turbūt todėl sutarimą radome labai greitai ir tikiu rasime daug sinergijos tarp sporto ir verslo aukščiausiame lygyje.“ – dėsto lenktynininkas.

Vaidotas Žala

Dirba sudėtinguose objektuose visame pasaulyje

Klaipėdoje įsikūrusios grupės įmonės vykdo projektus laivų statybos, elektromechanikos, atsinaujinančios energetikos, pramonės įmonių aptarnavimo srityje bei teikia generalinės statybos rangos ir autoparko valdymo paslaugas Lietuvoje ir užsienyje. Dauguma projektų vykdomi užsienyje, tad įmonės komandas neretai galima sutikti Europos gilumoje atliekant darbus didžiausiuose kruiziniuose laivuose, prabangiose jachtose, ir netgi kariniuose laivuose, taip pat diegiant konvejerių linijas ir automatizuotų sandėliavimo sistemas gamyklose, logistikos ir duomenų centruose.

V. Žala pabrėžia, kad netgi vertinant pasauliniu mastu RNDV įmonių grupė užima aukštas pozicijas tose srityse, kuriuose darbuojasi, o apie tai visuomet norisi garsiai kalbėti. Anot lenktynininko, tokios kompanijos neretai vieną po kito įgyvendina išskirtinius projektus, tačiau ne visuomet yra pastebimos gimtinėje.

Vaidotas Žala

2023-ieji „Teltonika Racing“ komandai taps svarbių pokyčių metais. V. Žala pastebi, kad tai tapo įmanoma tik išlikus anksčiau prisijungusiems patikimiems partneriams ir prie jų prisijungus naujiems bendražygiams.

„Sieksime parodyti, kad galime ne tik dalyvauti Dakare ir pasiekti varžybų finišą, bet ir būti pakankamai greiti“, – žada sportininkas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją