Praėjusiais metais ši bendruomenė ne tik rinkosi į trasą lenktyniauti, bet ir kvietėsi vaikus iš įvairių organizacijų, kad šie patirtų naujų įspūdžių ir gautų įkvėpimo. Taip pat automobilių entuziastai per metus lankė įvairius istorinius bei turistinius objektus, varžėsi bei tobulino savo vairavimo įgudžius vairavimo simuliatoriuose, o vykstant Dakaro raliui surengė pasivažinėjimą „Porsche“ visureigiais po užmirštus Lietuvos miškų kelius – organizatoriai juokavo, kad tai buvo mažasis lietuviškas Dakaras, taip palaikant itin populiarų sportą mūsų šalyje.

Sezono atidarymas – šventė visai šeimai

Į Lietuvą atėjus pavasariui ir atšilus orams organizatoriai Vytis Šliažas ir Vytas Bilinskas praneša apie naujo sezono atidarymą, kuriame veiklos ras ne tik vairuoti mėgstantys – šio renginio metu bus paminėtos ir Velykos, tad net ir mažiausieji turės ką veikti ridendami margučius bei ieškodami paslėptų margučių, už kuriuos lauks dovanos.

„Kviečiame visus į „Febi Speedfest.lt“ sezono atidarymą, kuris vyks balandžio 16 dieną Nemuno žiede. Laukiami visi „Porsche“ automobilių savininkai ir entuziastai. Visą diena trasoje vyks track-day važiavimai, taip pat vyks „Telko Castrol Le Mans“ slalomas“, – kvietimu bei renginio programa dalinosi vienas iš organizatorių Vytis Šliažas.

Vyras taip pat minėjo, kad renginio metu, be sportinės dalies lenktynių trasoje užsiėmimų turės visi, o taip pat galės pretenduoti ir į prizus. Apdovanojimai bus teikiami ne tik greičiausiems vairuotojams, bet ir suradusiems daugiausiai paslėptų margučių ar laimėjusiems stipriausiojo Velykinio kiaušinio varžybose. Organizatoriai patikino, kad žiūrovų taip pat lauks skanus maistas bei šventinė gera nuotaika visą dieną.

Labai svarbi registracija

Tiesa, norintys slalome turėti geresnius šansus laimėti, turėtų suskubti užsiregistruoti. Jau antrus metus iš eilės bus organizuojamas klasikinių „Le Mans“ lenktynių prieskonių turintis slalomas, kurio metu prieš startą dalyviai pirmiausiai turės nubėgti iki savo automobilių ir juos užsivesti. Šių metų naujovė yra tai, kad kuo anksčiau dalyvis užsiregistruos, tuo arčiau jam teks bėgti iki automobilio.

Nors didžiąją šventinio šeštadienio laiko dalį trasoje bus galima išvysti sportinius ir modernius automobilius, „Speedfest.lt“ bendruomenė kviečia atvykti ir klasikinių „Porsche“ savininkus.

„Labai laukiami classic kategorijai priskiriami automobiliai, kurie trasoje praleis mažiau laiko, bet turės puikią progą ne tik pabendrauti su bendraminčiais, bet ir parodyti savo puikiai išlaikytus istorinius automobilius platesnei auditorijai, kurie domisi būtent šio gamintojo kūriniais“, – kalbėjo V. Šliažas.

Organizatoriai primena, kad dalyviai registruotis gali speedfest.lt svetainėje, o žiūrovams šis renginys yra nemokamas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją