I. Gelžinis pasakojo, kad Škotijoje esanti „Knockhill“ trasa – visai kitokia nei Anglijos „Snetterton“, kurioje įvyko šeštasis lenktynių etapas. „Tai – kalnuota, trumpa ir labai specifinė trasa su posūkiais įkalnėse ir nuokalnėse, tad nemažai posūkių yra akli“, – sakė lenktynininkas.

„Iš mūsų nei vienas nesame išvis ten buvę, todėl bus pakankamai sunku greit susigaudyti“, – apie laukiančius iššūkius pasakojo I. Gelžinis. „Tiesiog ruošiamės vėl bandyti ginti savo pozicijas Pro-Am 1 klasėje ir bandysime šiek tiek aukščiau pakilti bendroje įskaitoje.“

Ignas Gelžinis pirmauja „Pro-Am 1“ kategorijoje, o Nerijus Dagilis ir Tautvydas Barštys atitinkamai užima trečią ir ketvirtą vietas „Pro-Am 2“ klasėje.

Bendroje lenktynininkų įskaitoje I. Gelžinis šiuo metu užima 12-ąją poziciją, tuo trapu Nerijus Dagilis yra 24-as, o Tautvydas Barštys – 32-as. Komandų įskaitoje „Juta Racing“ po šešių etapų užima 8-ą vietą. Ši komanda liepos mėnesį laimėjo Palangoje vykusias 1000 kilometrų lenktynės.

Septintojo „Porsche Carrera Cup GB“ lenktynių „Knockhill“ trasoje grafikas Lietuvos laiku:

Penktadienį (08.21):

1 treniruotė: 13:30 h

2 treniruotė: 18:45 h

Šeštadienį (08.22):

Kvalifikacinis važiavimas: 15:50 h

Sekmadienį (08.23):

Pirmas važiavimas: 11:00 h

Antras važiavimas: 17:00 h

Tiesiogiai sekti lenktynių eigą galite žemiau pateiktose nuorodose:

Treniruočių rezultatai

http://tsl-timing.com/event/153441

Kvalifikacinio ir pagrindinių važiavimų rezultatai

http://tsl-timing.com/event/153403

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją