Renginyje žiūrovai klausysis muzikos, stebės šviesų ir ugnies efektus, grožėsis automobiliais ir motociklais, matys garsius žmones. Staigmenos ir atrakcijos laukia tiek žiūrovų, tiek pačių dalyvių.

Unikalaus renginio, kuris vyks kovo mėn. 16 d., vedėjai - Vytautas Bertašius ir Džiugas Siaurusaitis.

Renginio atmosferą kaitins profesionali fakyrų komanda, arenoje siautės automobiliai: pilotai startuos „drift“ taurės varžybose ir kovos dėl piniginio prizo. Panašu, kad varžybos bus tarptautinės: tarpusavyje kovos ekipažai ne tik iš Lietuvos, bet ir kitų Europos šalių. Tuo tarpu, žiūrovai turės galimybę išgirsti apie „drift“ sportui paruoštus šiaip dažnai keliuose sutinkamus ir puikiai pažįstamus automobilius. Kiekvienas galės išsirinkti savo favoritą, kai pasirodymų metu ekipažų vairuotojai, slysdami šonu, parodys savo talentus ir įgūdžius, tuo pačiu demonstruodami gebėjimus trasą įveikti kuo tiksliau, gražiau ir teisingiau.

Be viso to, organizatoriai žada daug kitų, ne ką mažiau reikšmingų atrakcijų ir staigmenų tiek žiūrovams, tiek pasirodymus ruošiantiems: nuo netikėtų dalyvių pačiose „drift“ varžybose iki puikiai pažįstamų Dovilo Čiutelės bei Ramūno Čapkausko su savo ralio lenktynių automobiliais, kartingo metamu iššūkiu „drifto“ automobiliams, profesionalių motociklininkų akrobatų komandos specialiai renginiui paruoštu pasirodymu ar radijo bangomis valdomų automobilių varžybų ir pasirodymo.

Profesionalių „stunterių“ komandos su vadovu Virginijumi Žukausku priešakyje išvysime (motoakrobatų komanda. Tai ne tik įspūdingas „stunt“ pasirodymas su sportinėmis „britvomis“ ar tam reikalui visiškai netinkamu „Harley Davidson“ motociklu, bet ir specialiai „driftui“ ruoštu labai galingu motociklu.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)