Šį kartą ralio reidas kirs tris šalis: Rusiją, Kazachstaną ir Kiniją. Bendrasis maršruto ilgis sudaro apie 10000 kilometrų, iš kurių 4500 km suskirstyta į 15 ruožų.

Remiantis „Dakaro“ ralyje įgyta patirtimi, „Peugeot 2008 DKR“ toliau buvo patobulintas ir keleivių komfortui, kuris būtinas per tokią ilgą kelionę, buvo sumontuotas kondicionierius. Kalbant apie techninius duomenis, ekipažo paslaugoms pristatytas 3 litrų turbodyzelinis „V6 Twin“ variklis, kurio galia siekia 350 AG ir 800 Nm. „Peugeot 2008 DKR“ kaip ir anksčiau varomas galiniais ratais – šis sprendimas pasiteisino ankstesnėse varžybose.

„Mums tai eilinis azartinis iššūkis, nes iki šiol dar neteko varžytis nei Rusijoje, nei Kazachstane. Artėjančios varžybos neišvengiamai taps tikruoju iššūkiu ir lenktynininkams, ir automobiliams“, – pakomentavo „Peugeot Sport“ vykdantysis direktorius, Bruno Faminas.

Maskvą ir Pekiną sujungsiančiame ralio reide „Peugeot“ komanda dalyvaus pirmąjį kartą.

„Šilko kelio“ ralis (MaskvaPekinas) vyks nuo liepos 8 iki 24 d.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)