Varžybų dalyvius ši šalis užbūrė gyventojų atvirumu, įspūdinga gamta bei ypatingu – raudoną atspalvį turinčiu gruntu, ant kurio prologe lenktyniavo sportininkai.

Daugiau nei 20-yje šalių lenktyniaudamas 7-iuose Dakaro raliuose aplankęs „CRAFT Bearings“ komandos lenktynininkas Antanas Juknevičius taip pat turėjo gerų žodžių Paragvajui.

„Tikrai puiki šalis – iš organizacinės pusės viskas buvo neblogai įgyvendinta, labai patiko ir trasos. Galima rasti įvairaus tipo dangos, šalis gan turtinga savo gamta, - teigė A. Juknevičius. - Taip pat neblogai vertinu ir renginio organizacinę pusę – Dakaro startas reikalauja labai daug logistinių, administracinių įgūdžių, ir kad visa tai įvyktų sklandžiai, reikia įdėti nemažai pastangų. Manau pirmąjį Dakaro egzaminą šalis išlaikė.“

Dakaro raliui persikėlus į Argentiną, A. Juknevičiaus komanda dalinasi vaizdo įrašu su įspūdingais kadrais iš varžybų prologo.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją