Daugiau kaip penkmetis – tiek laiko Norbe vadinamas sportininkas nedalyvavo varžybose. Savo filmavimo karjerą pradėjęs bei „drifto“ bendruomenėje išpopuliarėjęs operatorius netruko pasukti į televizijos projektus, tapo socialinių tinklų žvaigžde ir taip po truputį atitrūko nuo savo šaknų, tačiau visiškai pabėgti nuo šio sporto jam nepavyko. Birželio antrąjį savaitgalį filmavimo kamerą, „Instagram“ ar „SnapChat“ istorijas teks padėti į šoną, užsimauti šalmą ir sėsti prie savo treniruočių BMW vairo bei imtis tikslumo reikalaujančios varžybų trasos.

„Varžybos vyks prietemoje – tai jau smagu. Savo užklasinėje veikloje esame pripratę važinėti nakties metu, tad tai didelio diskomforto nesuteiks. Gaila, kad negalėsiu šiose varžybose dalyvauti su savo dyzeliniu BMW – jo surinkimas užtruko keletą metų, o varžybų jis taip ir nematė, tačiau jį parsivežti iš brolio dirbtuvių dabar būtų kiek nepatogu, o ir aptarnavimo bei priežiūros jam reikia daugiau, nei mano treniruočių mašinai. Taigi, grįžtam prie šaknų – trijų litrų atmosferinis variklis, keletas pagrindinių modifikacijų ir tikėsimės, jog per tą laiką labai įgūdžiai neužsnūdo“, – šypsosi N. Daunoravičius.

Kaip vieną iš paskatų grįžti vilnietis įvardina pakilusį „Semi–PRO“ lygos vaizdą, bei atsiradusius naujus partnerius: „Autoplius.lt Fast Lap metu įvykęs čempionato etapas truputį suteikė vilties. Nors trasa buvo ta pati „šėrykla“, tačiau pakilęs dalyvių techninis pasiruošimas ir vairavimo meistriškumas sugebėjo sugeneruoti įdomias varžybas.
Norbertas Daunoravičius grįžta į šonaslydžio varžybas

Artėjančiame etape turėsim jau ir įdomią trasą, tad viskas turėtų pavykti dar geriau. Iš Latvijos atkeliaujantys teisėjai bei kartu su jais dirbsiantis Mantas Kuzmarskis irgi rodo, kad varžybų lygis kyla, o to labai laukėm. Kitas dalykas tai naujas mūsų rėmėjas – portalas srotas24.lt. Pavadinimas gali skambėti kiek tiesmukai, tačiau paprastumas, kai skubiai ieškai detalių, nekenkia. Tai labai didelę naudotų automobilių detalių pasiūlą turintis europinis projektas. Patys išbandėme ieškodami tokių deficitinių dalykų, kaip „BMW e30“ galinių žibintų ir, mūsų nuostabai, gavome ne vieną pasiūlymą, kai Lietuvoje tokių rasti jau yra sunku. Taigi – žvaigždės susidėliojo teisingai, tikėkimės varžybos bus sėkmingos“, – dėsto Norbė.

Kartu su „Automotive.lt Semi–PRO“ birželio 8–9 dienomis Kačerginės „Nemuno žiedo“ trasoje vyks ir aukščiausios lygos varžybos – „UpHill Drift by Liqui Moly“. Čia savo jėgas išbandys stipriausi šalies sportininkai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją