Per tragišką motociklo avariją abejų rankų netekęs B. Ostalowskis gana greitai prisitaikė prie naujo gyvenimo, skelbia thedrive.com.

Vyras vairuoja dešinę koją apavęs specialiu lenktyniniu batu, o jo kairioji pėda pakeičia ranką. Norėdamas priversti automobilį slysti šonu, jis tai gali be vargo padaryti dėl tokią galimybę suteikiančių modifikacijų: rankinio stabdžio pedalas įmontuotas virš akceleratoriaus vietoje rankinio valdymo svirties. Pavarą jis perjungia petimi. Jaunas vyras vairuoja kojomis, o tai reiškia, kad jo sėdynė kiek įmanoma atitraukta tolyn nuo vairo.

Su B. Ostalowskiu „Hoonigan“ komanda susitiko Lenkijoje per šonaslydžio varžybas.

„Su viena koja jis padaro tai, ko mes negalime padaryti turėdami abi rankas“, – stebėjosi laidos kūrėjų komanda.

B.Oslalowskio indėlis į šonaslydžio sportą neabejotinai neišmatuojamas. Jam nenusileidžia tik Alexas Zanardis, dukart „CART Series“ čempionas, per avariją XXI amžiaus pradžioje netekęs abejų kojų.

A. Zanardis sugrįžta į aktyvų sportą ir neseniai puikiai pasirodė DTM. 2019 metais jis ketina su BMW M8 GTE dalyvauti „Daytona 24 Hours“ lenktynėse.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)