Anot A. Bubino, konkurentų neturintis „Mototurizmo ralis“ yra išskirtinis. Tai akivaizdu pažvelgus ir į staigų dalyvių šuolį, ir į renginio partnerius.

„Be abejo, man svarbus pats važiavimas, keliavimas motociklu. Tai nebūtinai užsienis ar tolimi atstumai. Svarbiau turėti tikslą ir jį pasiekti. Nori keliauti, keliauk iš širdies. Nori pažinti, daryk tai geriausiai. Man ši kelionė yra pažinimas, mėgavimasis savo kraštu“, - sakė Aidas.

Pasak komandos rėmėjos UAB „Karcher“ vadovo Edvino Gužausko, sutampant požiūriui į motosportą, tikslinga glaudžiai bendradarbiauti: „Aidas užtikrintai siekia savo tikslų ir tai užkrečia prisidėti. Be to, „Karcher“ neabejingi motosportui, remia ne tik pasaulinius renginius, pavyzdžiui, „Dakaro ralį“, bet ir išskirtinius projektus, organizuojamus Lietuvoje. „Mototurizmo ralis“ yra vienas iš jų“.

„Mototurizmo ralis“ – tai ketvirtus metus organizuojamas komandinis nuotykinis renginys, kuriame šeštadienį startavo daugiau kaip 140 motociklų vairuotojų ir keleivių visų modelių motociklais. Prie renginio idėjos prisidėjo ir Lietuvos policijos pareigūnai, kultūros atstovė smuikininkė Saulė Rinkevičiūtė, Kultūros paveldo departamentas, Birštono miestas.

Susibūrę į komandas dalyviai iš visos Lietuvos planuoja individualų maršrutą per organizatorių pateiktus kultūrinius, istorinius, gamtos bei architektūrinius objektus. Tikslas – susiplanuoti maršrutą taip, kad būtų galima aplankytų kuo daugiau šių objektų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją