„Nors mūsų ruošiamos varžybos yra vienareikšmiškai subalansuotos kiekvienam norinčiam, tačiau mes jaučiamės įvertinti, kai jose apsilanko gerai žinomi automobilių sporto veidai. Maža to, sulaukėme ir pagyrimo žodžių iš ne vienerius metus tikrai kokybiškas varžybas organizuojančių žmonių, tad jaučiamės ir pagerbti ir įpareigoti išlaikyti, bei kelti esamą kartelę“, – po sekmadienio varžybų džiaugėsi vienas iš jų organizatorių Jonas Šiaudikis.

Tarp dviejų šimtų į vienintelę žiedinę lenktynių trasą suplūdusių žiemos mėgėjų buvo galima sutikti „Autoplius Fast Lap“ organizatorių Giedrių Čenkų, šių metų 1006 kilometrų lenktynių nugalėtoją Egidijų Valeišą, ilgų distancijų žiedinių lenktynių entuziastą Rimą Cesiulį, ralio pilotą Deividą Gezevičių, neretai čia sutinkamas ir jaunosios kartos ugdymu užsiimantis Ramūnas Čapkauskas.

Šių dalyvių pasirodymas mėgėjiškose varžybose ne tik džiugina varžybų organizatorius, tačiau tuo pačiu ir kelia kartelę automobilių sporto mėgėjams – šansas pasivaržyti su patyrusiais lenktynininkais ir suprasti, ar iš tiesų esi greitas, ir tai atlikti be tūkstančius eurų reikalaujančių investicijų – tikrai smagi pramoga.

Artimiausia proga pasidžiaugti žiemos teikiamais vairavimo malonumais visus norinčius užklups jau kitąmet – sausio 14-ąją ir tai bus ketvirtasis iš šešių planuojamų „NemunRing Winter Games etapų“.

Varžybų rezultatai

Sprintas:

Klasė/Vieta 1 vieta 2 vieta 3 vieta
Priekine ašimi var.a. Gytis Greičius Lukas Gordonas Mantas Šimkus
Galine ašimi var. a. Andrius Sinkevičius Ramūnas Brazaitis Aurimas Miškinis
Visomis ašimis var.a. Emilis Bakanauskas Kęstutis Ivanauskas Tomas Smirnovas
OPEN 2WD Ramūnas Brazaitis Justas Simaška Dominykas Veršinskas
OPEN 4WD Emilis Bakanauskas Tomas Smirnovas Donatas Dirginčius

Slalomas:

Klasė/Vieta 1 vieta 2 vieta 3 vieta
Priekine ašimi var.a. Laurynas Navickas Tomas Buškevičius Mantas Šimkus
Galine ašimi var. a. Ramūnas Brazaitis Alius Merzlikinas Vilmantas Frolovas
Visomis ašimis var.a. Gediminas Rudis Rimas Cesiulis Gediminas Karazija
SUZUKI Taurė Marijus Kėbla Vincas Gerdžiūnas Mindaugas Gerdžiūnas
Super Slalomas Gytis Stalerūnas

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją