„Drifto“ savaitgalis Marijampolės „Drift Arena“ trasoje, esančioje Vasaros g. 4, prasidės dar penktadienį. Čia nuo 11 iki 17 val. vyks treniruotės bei „Drift Taxi“ važiavimai. Būtent tądien žiūrovai turės vienintelę galimybę pasivažinėti keleivio vietoje su lenktynininkais, kadangi šeštadienį ir sekmadienį tokios progos jau nebus. Organizatoriai džiaugiasi, kad puikios orų prognozės artėjančiam savaitgaliui garantuoja saulėtas dienas, tad žiūrovai visas tris dienas galės komfortiškai mėgautis kvapą gniaužiančiais važiavimais.

Šeštadienį trasoje jau prasidės kovos dėl taškų, kadangi čia 10 val. startuos paskutinysis šių metų Lietuvos „drifto“ čempionato „Street“ lygos etapas. Kaip tvirtina renginio organizatoriai, žiūrovams čia išties bus ką pamatyti, kadangi varžybos pasižymės dalyvių gausa. Registracija į renginį vis dar vyksta, tačiau jau dabar paraiškas startuoti yra pateikę per 70 dalyvių.

Nėra jokių abejonių, kad paskutinysis sezono etapas pasižymės dėmesį kaustančiais važiavimais, kadangi tai paskutinė sezono proga išplėšti reikiamus taškus kelyje ant sezono prizininkų podiumo.

Sekmadienį veiksmas ir toliau tęsis, kadangi šoninio slydimo meistrai čia varžysis trečiame „Drift Arena Cup“ etape. Beje, šioje varžybų serijoje dalyviai tęs kovas dėl 1500 eurų prizinio fondo. Šis etapas – priešpaskutinis „Drift Arena Cup“ kalendoriuje. Po mėnesio organizatoriai dalyvius pakvies kėbulus suremti paskutinį sykį ir išsiaiškinti sezono geriausius šonaslydininkus. Kiek vėliau planuojami ir žiemos „drifto“ renginiai, tačiau apie juos organizatoriai dar praneš atskirai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)