1A divizione ir vėl pirmąją vietą laimėjo Laurynas Diržinskas atstovaudamas ASK „Vilkyčiai“ komandai. Laurynas pergalę iškovojo vairuodamas Lada 2108, VW Golf II simboliškai išpranašavo Ričardui Lepšiui („Ukmergės AMSK“), antrąją vietą, o VW Golf III Kasparui Navickui (Všį „Rimo“) lėmė trečiąją vietą.

Tarp visais ratais varomų bagių (3A-AWD diviziono) lenktynininkų šįkart matėme neįprastai daug lietuviškų pavardžių. Vytautas Kuras, atsovaudamas ABDK „Racing Team“ užėmė pirmąją vietą vos penkiomis šimtosiomis aplenkdamas svečią iš Latvijos bei antrosios vietos nugalėtoją- Janį Ščerbickį („SKN Sports“). Saulius Zaicas distanciją baigė trečiasis, atnešdamas pergalę „Telšių komandai“.

Dviem ratais varomų bagių grupėje (3A-RWD divizione) Virgilijus Daveikis („Ukmergės AMSK“) išsiveržė į pirmąją vietą aplenkdamas brolius Giedrių ir Saulių Žundas. Marijampolės trasoje antrasis finišavo Saulius Žunda („Skorpion ASK“) ir, kaip ir pirmosios vietos nugalėtojas, vairuodamas Bagi (variklis Kawasaki). Vytautas Kasparavičius (ABDK „Racing Team“) tenkinosi trečiąja vieta, o anksčiau lyderiavęs Giedrius Žunda liko ketvirtas.

Daugiausiai dalyvių surenkančiame – 4 divizione Rimas Geidukis („Telšių komanda“) netikėtai šoktelėjo į viršų palikdamas antrojoje vietoje Artūrą Navicką vairuojantį Audi Coupe („Ukmergės AMSK“), o III etapo nugalėtojas Egidijus Mažeika, vairuodamas kaip ir jo komandos draugas VW Golf III, liko trečiojoje vietoje.

„Open“ divizione Juozas Kutka nuskynė pirmosios vietos laurus („Ukmergės AMSK“) su Mazda MX3. Marijampolėje jis aplenkė Egidijų Kedrovą (ABDK „Racing Team“) su BMW 325, o Dariui Tamašauskui šiame etape nepasisekė ir dėl techninių kliūčių jis išvis nefinišavo.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją