B. Čirba į kelionę išvyksta pakiliomis nuotaikomis – praėjusį savaitgalį Estijos „Laitse“ trasoje apgynė Lietuvos šonaslydžio čempiono titulą. Per penkis etapus Benediktas iškovojo tris pergales ir surinko rekordinį taškų skaičių čempionate – iš viso 482,7. Šis rezultatas yra geriausias pasiekimas Lietuvos istorijoje – 2015-aisiais Andrius Vasiliauskas buvo surinkęs 9,5 taško mažiau.

„Ko gero tai yra vienas intensyviausių ir sėkmingiausių sezonų mūsų komandai. Pasižiūrėjus į Lietuvos čempionato įskaitą gali apsirodyti, jog titulą apginti buvo lengva, tačiau ne viskas buvo taip paprasta, – sakė B. Čirba. Iki sezono pabaigos liko dar dvejos varžybos, o artimiausios vyks šį savaitgalį Airijoje. Dėl sveikatos problemų pernai čia nepavyko pasiekti gerų rezultatų, tad šiemet bandysime pasirodyti kaip įmanoma geriau“.

Kovingomis nuotaikomis į „Mondello“ trasą Airijoje vyksta ir A. Vasiliauskas.

„Paskutiniam Europos šonaslydžio čempionato etapui su komanda ruošėmės Estijoje, surengėme keletą treniruočių, jų metu išbandėme automobilį. Nuotaikos geros, esame pasiruošę kovai“, – sakė A. Vasiliauskas.

Po penkių etapų B. Čirba metinėje Europos šonaslydžio čempionato įskaitoje dalinasi penktąją vietą su Adam Zalewski, A. Vasiliauskas – 15-as.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją