Jau ketvirtą kartą į Alytų ir jo apylinkes susirinko gausus būrys visureigių ir keturračių motociklų mėgėjų bei sportininkų. Šiais metais į varžybas užsiregistravo 71 dalyvis. Sportininkai jėgas išbandė 7-iuose specialiuosiuose ruožuose, keturi iš jų – greituminiai ir trys bekelės.

Specialieji varžybų ruožai buvo įšdėstyti 1 km spinduliu aplink numatytą varžybų bazę. Bendras rungčių ilgis sudarė beveik 100 km.

Šių metų naujiena trasoje - žiedinės, pačių galingiausių – TR3 kategorijos visureigių lenktynės.

Tiek šio sporto dalyviai, tiek mėgėjai varžybų bazėje galėjo pamatyti ir įvertinti kaip naujam sezonui atsinaujino bekelės visureigiai bei motociklų parkas. Pasirinkta technika rodė, kad dalyviai šiais metais ypač įnirtingai ruošiasi šiam sezonui.

ATV/Keturačių kategorijoje varžybų nugalėtoju tapo Ernestas Metrikis (44 tšk.), aplenkęs Mindaugą Lelį (43 tšk.) ir Vytautą Gedminą (39 tšk.).

TR-1 kategorijoje pirmą vietą užėmė Dariaus Meleškos ir Vidmanto Berčiaus ekipažas (43 tšk.), antroje pozicijoje liko Vaidotas Paškevičius su Roku Danilevičium (41 tšk.), trečioje - Gintautas Kazilionis ir Alius Kvietkauskas (35 tšk.).

TR-2 kategorijoje nugalėjo Žilvinas Kriaučiūnas ir Justas Karoblis (30 tšk.), antrąją vietą užėmė Darius Danusas ir Adomas Bialoglovis (29 tšk.), trečiąją - Alvydo ir Andriaus Malikėnų bei Liudo Čibiro ekipažas (25 tšk.).

TR-3 kategorijoje laimėjo Darius Čepelė su Arūnu Vilimu (11 tšk.), antroje vietoje liko Vitalijus Šakevičius su Tomu Žuku (8 tšk.), trečioje - Audrius Paslauskas ir Sigitas Maračiauskas (1 tšk.).

Apdovanojimų prizinis fondas siekė beveik 20000 litų.

Daugiau apie varžybas žiūrėkite vaizdo reportaže.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją