Gydytojai V. Žalą iš ligoninės išleido su 16 siūlių, lietuvis džiaugėsi, kad per plauką pavyko išvengti smegenų traumos. Šturmanas Saulius Jurgelėnas per incidentą atsipirko keliais sumušimais.

„Išvažiavome penkioms minutėms išbandyti automobilio ant žvyrinio paviršiaus, įvertinti pakabos galimybes. Nesidėjome šalmų, nes nebuvo tikslo lėkti. Tačiau pasirodo tokio automobilio valdymas net ir nedideliu greičiu labai skiriasi nuo lengvojo ralinio automobilio. Vienas aštresnis posūkis į kairę, ir net nepatikėjau - ėmėme virsti.“ – pasakojo V. Žala.

„Visai netestavus automobilio išvažiuoti į greičio ruožą būtų nerimta. Kaip ir bet kokios klaidos, taip ir šios galėjom išvengti, bet laiko atgal neatsuksi. Ruošiamės pagal galimybes tęsti lenktynes. Debiutas yra debiutas: vieniems saldesnis, kitiems – kartesnis“,- komentavo S. Jurgelėnas.

Esant nedideliam greičiui, automobilis nukentėjo nestipriai, todėl ekipažas tikisi startuoti pirmadienį. Lenktynių vyriausiasis medikas, įvertinęs traumos pobūdį, nusprendė, kad ekipažas gali startuoti. Šiandien lenktynininkai keliauja į bivaką ir ruoš visureigį rytdienos etapui.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (13)