Abu A. „Odi“ Bakchis važiavimai, specialistų nuomone, buvo puikūs ir buvo šiltai priimti Japonų žiūrovų. Varžybų komentatoriai pristatė Aurimą „Odi“ Bakchis kaip Lietuvos atstovą ir vieną iš „World Championship Formula Drift“ lyderių.

Važiavimuose išsiskyrė Daigo Saito (Japonija), Frederic Aasbo (Norvegija), Mad Mike (Naujoji Zelandija) bolidai. Taip pat buvo aiškiai matomas vietinių drifto lenktynininkų puikus trasos ypatumų žinojimas. Trasos reljefas yra kalvotas ir geriau suvokiamas ralio specialistams, nei drifto, dėl ko, buvo neišvengta didelio kiekio klaidų.

Po visos savaitės liūčių Švento Fuji kalno dievai matyt nusprendė padaryti pertrauką ir leido drifto mėgėjams pasmaguriauti gurmaniško vairavimo ypatumais.

Rytoj Aurimas „Odi“ Bakchis tandemuose važiuoja su D1 čempionu Kuniak Takahashi ir tai žiūrovams garantuoja ypač įdomią ir bekompromisę dvikovą. Palaikyti Aurimo „Odi“ Bakchis į Japoniją atvyko fanai tiek iš Lietuvos, tiek iš JAV.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)