Dar neprasidėjus oficialioms treniruotėms dėl gedimo teko keisti R. Baciuškos kartingo variklį, o M. Bukinas visą treniruočių dieną prarado dėl prastai veikiančio karbiuratoriaus.

Oficialiose treniruotėse Lietuvos lenktynininkai įgavo vis daugiau patirties ir buvęs daugiau nei dviejų sekundžių atsilikimas nuo lyderių ištirpo iki minimumo. Paskutinėje treniruotėje savo grupėje I. Dagilis buvo 19-as, R. Baciuška - 25-as, o M. Bukino technika ir toliau „ožiavosi“, tad šiam sportininkui savaitgalis nusimato ypatingai sunkus.

Pavakare vykusioje kvalifikacijoje geriausiai pasirodė I. Dagilis. Savo sportininkų grupėje (34 lenktynininkai) jis užėmė 22-ą vietą. Nuo jo tik 0,3 sekundės dalimis atsiliko R. Baciuška, likęs 31-as. Dėl treniruočių trūkumo vis dar formos neįgaunantis M. Bukinas tenkinosi 33-ia vieta.

Šeštadienį lenktynininkai dalyvaus atrankos važiavimuose, o sekmadienį numatomi pusfinalio ir finalo važiavimai.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją