G. Germanavičiūtė su K. Koitla 2008 metais įveikė visą Estijos čempionatą.

Taip pat per savo sportinę karjerą G. Germanavičiūtė yra talkinusi ir kitiems lenktynininkams, tarp kurių ir Lietuvos ralio čempionui Dominykui Butvilui.

Pasak G. Germanavičiūtės, laukia sunkus, bet įdomus darbas su nauja komanda.

„Labai vertinu galimybę prisijungti prie profesionalų komandos, nors paskutinius metus nebuvau itin aktyvi ralyje. Tikiu, kad patirtis, gauta lenktyniaujant su greitais pilotais, leis maksimaliai greitai pradėti mūsų ekipažui siekti rezultatų“, - kalbėjo „General Financing – Autopaslauga“ ekipažo šturmanė.

B. Vanago teigimu, G. Germanavičiūtė yra viena perspektyviausių šturmanių Lietuvos ralio padangėje, pasižyminti atsakingu požiūriu į darbą.

„Labai džiugina tai, kad sutampa mūsų darbo principai, ir esu įsitikinęs, kad netolimoje ateityje mūsų partnerystė duos gerų bendrų rezultatų“, - sakė komandos pilotas B. Vanagas.

Artimiausias B. Vanago ir G. Germanavičiūtės tandemo išbandymas laukia jau šį savaitgalį, vasario 23-24 dienomis, antrame Lietuvos čempionato etape Latvijoje „Sarma 2013“.

Benedikto Vanago ekipažas (G.Matulaičio nuotr.)
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (37)