Jeigu trasoje, kurioje visi važiuoja sausai dangai skirtomis padangomis, staiga pradeda lyti, normalu, kad galima laukti avarijos ar dviejų. Tačiau „Citroen DS3 Cup“ taurėje prapliupusi liūtis privertė ne šiaip iškelti trasos teisėjus į viršų raudoną vėliavą – iš lenktynių turėjo pasitraukti ir pusė jų dalyvių.

Užfiksuotame vaizdo įraše matyti, kad lenktynėse prapliupo lietus, tačiau visi važiavo itin susikaupę. Tačiau tol, kol kameros sekė būrelį lenktynininkų, už kadro liko net trijų „Citroen“ modelių avarija. Sportininkai viename šlapiame posūkyje išslydo iš trasos ir vožėsi į atitvarus.

Ir kol transliacijos vedėjai dejavo, kameroms rodant, kaip rūksta sudužę nedidukai sportiniai automobiliai, per tą laiką tą patį posūkį pasiekė dar vienas būrys „Citroen“. Akvaplanavimas lėmė, kad visi automobiliai buvo nesuvaldyti ir išlėkė iš trasos, suduždami į atitvarus.

Galiausiai avarijos vieta atrodė taip, kad buvo sunku suskaičiuoti, kiek iš viso automobilių sudužo. Oficialiais duomenimis, į avariją pateko net 11 vairuotojų. Žinant, kad šiose lenktynėse iš viso dalyvavo 16 automobilių, tokia lenktynių baigtis – tikra katastrofa.

Beje, iš 11 vairuotojų tik vienam prireikė medikų pagalbos ir patikros ligoninėje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)