Puikiai kvalifikaciniuose važiavimuose pasirodęs I.Gelžinis iškovojo pirm starto poziciją pirmam važiavimui, už savo nugaros palikęs kitą „Juta Racing“ atstovą lenką Adamą Gladyszą.

Antram važiavimui pirma starto pozicija atiteko A. Gladyszui, o lietuvis liko antras.

Pirmo važiavimo starto metu I.Gelžiniui kelią užkirto vienas iš svečio teisėmis besivaržiusių lenktynininkų, todėl lietuvis smuktelėjo į trečią vietą. Vis dėlto, išlaikyti šios pozicijos taip pat nepavyko ir, į priekį praleidęs Andrzejų Lewandowskį, I. Gelžinis finišavo ketvirtas.

Važiavimo nugalėtoju tapo lenkas Stefanas Bilinskis, o A. Gladyszas finišo liniją kirto antroje vietoje.

Lietuvis atsitiesė antrame važiavime, kai iškart po starto pakilo į pirmą poziciją. Nors vėliau I. Gelžinį aplenkė A. Lewandowskis, lenkas padarė klaidą ir I. Gelžinis susigrąžino pirmą poziciją, kurią išsaugojo iki finišo. A. Gladyszas finišavo antras, o paskutinę vietą prizininkų trejete pelnė S. Bilinskis. Suklydęs A. Lewandowskis finišo liniją kirto tik dešimtas.

Pergalė leido I. Gelžiniui su 182 taškais pakilti į antrąją bendros įskaitos vietą. A. Lewandowskis smuktelėjo į trečią ir nuo lietuvio atsilieka vienu tašku. Likus vienam etapui iki sezono pabaigos, bendros įskaitos lyderiu liko 208 taškus surinkęs S .Bilinskis, kuris jau beveik užsitikrino čempiono titulą.

Paskutinis Centrinės Europos „Porsche Carrera GT3 Cup Challenge“ taurės etapas vyks spalio 3 - 4 dienomis Čekijos „Brno“ trasoje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (14)