Nepaisant to, Laisvydas Kancius šiandien pagaliau pravažiavo be problemų ir galėjo pademonstruoti tikrąjį savo tempą. Jis gan užtikrintai laimėjo keturračių įskaitoje, beveik dvi minutes „įvežęs“ vakar dieną laimėjusiam ir bendroje įskaitoje pirmaujančiam vietiniam sportininkui Ablulaziz Ahli.

Svarbiausia, kad po šiandienos pergalės Laisvydas Kancius kyla į antrą vietą bendroje įskaitoje. Klaipėdietis šiandien daugiau kaip pusvalandžiu aplenkė Rodolfo Schippers, kuris iki šiol važiavo antras. Taigi, lietuviui dabar lieka kiek daugiau negu pusvalandis iki lenktynių lyderio A. Ahli.

Laisvydas Kancius

„Nemanau, kad pavyks jį aplenkti – liko tik trys dienos lenktynių, o Ahli yra tikrai greitas. Galiu per dieną nuo jo atkovoti po kelias minutes. Tačiau jeigu jis neturės kokių nors bėdų, lygioje kovoje atkovoti tiek laiko per tris dienas neįmanoma,“ – po finišo sakė L. Kancius.

Bet kokiu atveju Laisvydui tai puiki proga pasigerinti savo padėtį bendroje Pasaulio čempionato įskaitoje. Po Dakaro lenktynių jis žengė antras, tačiau jeigu Abu Dhabyje viskas klostysis sėkmingai, gali žengti bendroje rikiuotėje aukštyn.

Rytoj sportininkų laukia dar 266 km greičio ruožas. Iš viso “Abu Dhabi Desert Challenge” sudaro penki greičio ruožai. Lenktynių finišas – penktadienį.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją