Vakar po finišo susitvarkęs techniką Lasivydas nuėjo ilsėtis ir lyg viskas buvo gerai, tačiau šiandien diena prasidėjo sunkiai.

„Kažkaip netoli nuo starto važiuojant per vieną kopą griuvau. Nieko nenutiko, kažkiek laiko praradau ir nuvažiavau toliau, tačiau po kurio laiko viskas pasikartojo – griuvau antrą kartą,“ – po finišo pasakojo klaipėdietis.

Laisvydas Kancius

Laimei, sportininkas nesusižeidė ir jo technika nenukentėjo. Tačiau per tą laiką lietuvį pavijo jo pagrindinis varžovas ir šių lenktynių lyderis iš Jungtinių Arabų Emyratų – Abdulaziz Ahli.

Lietuvis nenorėjo jo paleisti todėl „prisikabino“ ir taip kartu sportininkai pravažiavo iki pat finišą.

„Bandžiau dar nuo jo pabėgti, bet kažkaip ne mano diena – šiandien labai sunkiai važiavosi. Vėliau nutariau neberizikuoti ir ramiai atvažiuoti iki finišo. Taip ir nutiko,“ – finišavęs įspūdžiais dalinosi Laisvydas Kancius.

Laisvydas Kancius

Šiuo metu bendroje įskaitoje iki lenktynių finišo likus dviem greičio ruožams Laisvydas Kancius užtikrintai žengia antras – nuo lyderio A. Ahli jis atsilieka 45 minutes.

Rytoj „Abu Dhabi Desert Challenge“ lenktynėse dalyvių laukia pati ilgiausia diena – teks įveikti 308 km ilgio greičio ruožą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją