Sekmadienio specialusis ruožas, anot B. Vanago, priminė šeštadienį, nes trasoje vėl pasitaikė ir pelkių, ir upių brastų. Pasak lenktynininko, vietomis tekdavo įveikti tokius stačius šlaitus, jog kylant į juos per priekinį „Suzuki Jimny“ automobilio stiklą matydavosi tik dangus.

Nepaisant to, kad vienoje iš pelkių kliudžius kelmą buvo sulenkta vairo traukė, ekipažo technika atlaikė puikiai.

Sekmadienio ruože užtrukta 1 valandą, 12 minučių ir 18 sekundžių. Antri finišavo ankstesni lyderiai – „Lukoil“ komandai atstovaujantys ilgamečiai varžybų dalyviai bei favoritai Aleksejus Sergejevas ir Aleksejus Korotajevas su „Toyota Land Cruiser“ automobiliu.

Tačiau rusai nuo lietuvių atsiliko net pusvalandžiu (1:42:53). Trečiąją vietą užėmė Aleksandras Javtusenko bei Konstantinas Deksnys su „Land Rover Defender“ (1:43:07).

B. Vanagas ir Š. Paliokas pirmauja Ladogos visureigių maratono TR1 klasėje. Artimiausi varžovai A. Sergejevas su A. Korotajevu atsilieka maždaug 25 min. Iš viso klasėje dalyvauja 15 ekipažų.

Pirmadienį sportininkų laukia akmeningas specialusis ruožas, kuriame bus gausu juodžemio. Anot B. Vanago, tai bus sudėtingas išbandymas, iš ekipažų pareikalausiantis aukšto meistriškumo.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją