„Taip savotiškai norime padėti pasakyti „ačiū“ tiems, kurie negaili bemiegių naktų, padeda sukti varžtus, o kartais – tiesiog geru žodžiu tada, kada labiausiai reikia, palaiko „drifterius“, – sako idėją sumanęs renginio organizatorius Linas Ramoška.

Anot jo, istorijų čia gali būti pačių įvairiausių. Vieniems didžiausias komandos gerbėjas gali būti mechanikas, atiduodantis viską, kad tik sportininkui išeitų slysti šonu. Kitiems – antra pusė, tretiems – nė menkiausių komandos varžybų nepraleidžiantis nuoširdus „sirgalius“.

Pastarųjų, beje, sako L. Ramoška, šonaslydininkai turi itin daug. Todėl apie 100 unikalių žalios spalvos marškinėlių „drifteriams“ išdalyti žadantis renginio organizatorius kviečia prie idėjos prisidėti ir renginio dalyvius.

„Kuršėnuose, Šiaulių Darbo rinkos mokymo centro autodrome, vyks ne tik šonaslydžio šventė „Matsuri“, kurios nekantriai laukia visi žiūrovai, bet ir Lietuvos „drifto“ čempionato etapas bei Baltijos šalių „drifto“ čempionatas. Pastarajame susirems pajėgiausi šonaslydininkai iš visų šalių ir čia savų palaikymo labai reikės lietuviams. Todėl kviečiame visus apsirengti žaliai ir palaikyti savo šalies sportininkus“, – ragino organizatorius.

Teks pasukti galvą

Gediminas Ivanauskas-Ivanulė, kalbėdamas apie žmones, kuriems norėtų įteikti išskirtinius marškinėlius, sakė, kad turės gerai apie tai pagalvoti.

„Yra gal kokie 4-5 žmonės, kurie nepaisant to, kaip komandai sekasi, ar ji laimi, ar pralaimi, visuomet palaiko, skatina geru žodžiu ir tiki mumis. Tai, manau, vienam iš jų ir padovanosiu tuos marškinėlius Kuršėnuose“, – minėjo aštriu važiavimo stiliumi ir drąsa garsėjantis sportininkas.

Kur kas lengviau apsispręsti Donatui Macpreikšui, besivaržančiam su BMW E82 modeliu. Paklaustas, kurį komandos gerbėją jis norėtų apdovanoti, sportininkas nė nesvarstydamas atšovė – mechaniką Marių.

„Jis daro viską, kad galėčiau važiuoti, atiduoda visas jėgas. Jeigu ne jis, varžytis negalėčiau“, – tikino D. Macpreikšas.

Norbertas Daunoravičius-Norbe į analogišką klausimą lengvai atsakyti negalėjo. Pasak jo, marškinėlius jis norėtų skirti komandos gerbėjams ir gaila, kad turi tik vieną galimybę.

„Iš tikrųjų, norėtųsi visiems padovanoti po vienerius, bet dabar reikės išsirinkti ir kaip tą padaryti – kol kas nė neįsivaizduoji. Bet pirmiausia žmonės turėtų atkeliauti į Kuršėnų autodromą, jeigu nori juos gauti, o ten, galbūt, paskelbsiu konkursą“, – žadėjo „drifteris“, pridūręs, kad ne tik apdovanos vieną gerbėją marškinėliais, bet ir pavežios autodrome įrengtoje trasoje.

Antrasis „Betsafe Drift Camp“ vyks liepos 17-18 d. Kuršėnuose, Šiaulių Darbo rinkos mokymo centro autodrome. Platesnė informacija, renginio tvarkaraštis, dalyvių sąrašas ir bilietai – www.drifting.lt.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)