Tai motociklų sporto pasaulyje puikiai žinomi sportininkai, daugkartinis motokroso čempionas Arūnas Gelažninkas, daugkartinis Lietuvos „Enduro“ ir „Cross Country“ čempionas, Baltijos čempionatų prizininkas Danielius Žoštautas, Dakaro ralio dalyvis Einaras Vinteris, Baltijos šalių čempionas E1 klasėje Edgaras Silinis (abu Latvija), pasaulio čempionato prizininkas Aigaras Leokas, Dakaro ralio dalyviai Toomas Triisa ir Mart Meeru (Estija).

Sportininkų ir žiūrovų laukia dvi dienos įtemptų varžybų ir neužmirštamų akimirkų. Tiek pirmą, tiek antrą dieną sportininkų laukia 55 km ilgio įdomi, daug jėgų ir ištvermės pareikalausianti trasa, kurią lenktynininkams teks įveikti po tris kartus. Be to, dalyvių lauks ir du 3,5 km ilgio greičio ruožai.

Šioms varžyboms buvo atnaujinta ir praplėsta trasa, tad sportininkų lauks statūs pakilimai ir nusileidimai, miško keliukai ir sunkiai pravažiuojami ruožai, kurie tikrai neleis nuobodžiauti, nei dalyviams, nei žiūrovams. Įdomiausios trasos vietos bus lengvai pasiekiamos žiūrovams.

Lenktynių startas 13 valandą.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)