Tai – pirmosios sostinėje vis dar šviežio kartodromo varžybos, tačiau toli gražu ne paskutinės – šaltajam sezonui „Kartlando“ kolektyvas žada pritaikyti sėkmingą Kauno filialo patirtį ir sporto mėgėjams pasiūlyti net dviejų skirtingų tipų varžybas: asmenines trumpų distancijų ir komandines, ilgesnių distancijų, rašoma pranešime žiniasklaidai.

Ketvirtadienio vakarą šalia „Litexpo“ parodų centro įsikūrusiame kartodrome prasidėjo būtent asmeninių varžybų sezonas, pavadintas – „Kartlandas presenta Race“.

„Patirtis Kaune rodo, jog šaltasis sezonas yra metas, kai žmonės nori aktyvių pramogų, tačiau jų pasiūla stipriai sumažėja dėl blogo oro. „Kartlande“ blogo oro nėra, tad mes galime džiuginti kartingo ir bendrai automobilių sporto mėgėjus tikrai smagiomis vakarinėmis varžybomis, kurios ne tik leidžia palaikyti sportinę formą, bet ir smagiai praleisti vakarą bendraminčių apsuptyje“, – pasakoja kartodromo atstovas Linas Ramoška.

Į pogrupius pagal greitį ir į atskirą – damų pogrupį – suskirstyti dalyviai ketvirtadienio vakarą prie starto linijos stojo net 8 kartus, pasitaikė ir keletas kuriozų, kai damų klasės važiavimus teko pradėti iš naujo net kelis kartus iš eilės, dėl nebūtinai švelniajai lyčiai būdingo elgesio trasoje.

Šios asmeninės varžybos yra pirmosios iš Vilniuje planuojamų penkių etapų, o rimtesniems strategijos ir komandinio darbo mėgėjams „Kartlandas“ yra paruošęs ir ilgų distancijų varžybas – tokių Vilniuje vyks trejos.

Greičiausi savo pogrupiuose buvo Tomas Aliukevičius, Darius Maciulevičius, Valenas Mironovas, greičiausia vakaro dama – Milena Ždanovičiūtė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją