„Sezonas tik prasidėjo, dar laukia 6 etapai, tad jau pradedame pasiruošimą už dviejų savaičių vyksiančioms lenktynėms Suomijoje,“- optimistiškai po finišo buvo nusiteikęs K. Navickas.

Optimizmo, talento ir sėkmės lenktynininkui tikrai dar prireiks, nes kova Europos čempionate ypač įtempta. Norvegijoje vykusiose lenktynėse Kasparas atrankinius važiavimus baigė 4 vietoje iš 20 dalyvavusių lenktynininkų ir be vargo pateko į pusfinalį. Atrodė, kad bus pakartotas ar net pagerintas Didžiosios Britanijos etape pasiektas rezultatas – trečia vieta finale. Tačiau ralio krosas tuo ir žavi, kad netikėtumų gali tikėtis kiekvieną sekundę.

„Prieš startą staiga užlijo ir ant šlapios dangos Kasparui nepavyko tinkamai startuoti. Ratai šiek tiek slystelėjo ir to užteko, kad varžovai išsiveržtų į priekį. Teko pakovoti šiek tiek agresyviau, tačiau kontaktinė kova naudos neatnešė. Konkurentai sugebėjo atitrūkti, tad finišas pasiektas 6 vietoje. Labai nenusimename, nes geras pasirodymas atkrintamuosiuose važiavimas užtikrino nemažai taškų ir leido išsilaikyti bendros įskaitos viršūnėje,“- kalbėjo K. Navicko vadybininkė Kristė Navickaitė.

Septyniolikmetis tauragiškis K. Navickas yra jauniausias Europos ralio kroso čempionato dalyvis ir jauniausias lenktynininkas tapęs čempionato etapo prizininku.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją