Kaip informavo komanda, dar vasarį D. Vaičiuliui buvo nustatytas sąnarinės lūpos plyšimas ir buvo atlikta peties operacija. Medikai nurodė, kad šturmanas turėtų ilsėtis bent pusmetį – tiek laiko turėjo trukti reabilitacija.

Sudėtingą traumą Darius Vaičiulis lapkritį patyrė Afrikoje, keliaudamas motociklu. Kaip pats juokavo, sukant ir bandant neįlėkti pas krokodilus, teko mesti motociklą ir šokti. Nusileidimas nepavyko sklandžiai ir lenktynininkas skaudžiai krito ant kairiojo peties, nutraukdamas jį laikančius raiščius ir pažeisdamas sąnarį.

Nepaisant to, „Kredos“ komanda išplatino žinią, kad ilsėtis D. Vaičiulis nesirengia – drauge su A. Juknevičium važiuos į „Abu Dhabi Desert Challenge“ varžybas, kuriose laukia kelios dienos įspūdingose Abu Dabio kopose.

Tiesa, nors komanda informavo, kad šturmanas jaučiasi gerai, smėlynuose jį žadama itin saugoti. Pavyzdžiui, jeigu teks užklimpti, užstrigti, įsivelti į kitokius nemalonumus, D. Vaičiuliui nereikės nei automobilio kasti, nei tempti, nei imtis kitų fizinių pastangų pareikalausiančių iššūkių.

„Prisiimu riziką. O D. Vaičiuliui šturmanavimui turėtų užtekti vienos rankos“, – sakė A. Juknevičius.

Antruoju Dakaru vadinamas „Abu Dhabi Desert Challenge“ kovo 20-26 dienomis jau 30-tą kartą vyks Abu Dabyje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)