Kaip teigiama pranešime žiniasklaidai, „Audi“ bendrovė – viena iš stambiausių GT3 kategorijos lenktyninių automobilių tiekėjų. Visas naujų „Audi R8 LMS“ 50-tukas pagamintas ir klientinėms komandoms patiektas per pastarąjį pusmetį, t.y., per 6 mėn. nuo naujos kartos modelio pristatymo.

Praeitos kartos „Audi R8 LMS“ buvo taip pat populiarus. Jų pagaminta iš viso 137 egzemplioriai, kurie buvo išparduoti kaip karštos bandelės. Planuojama pagaminti iš viso 187 naujos kartos „Audi R8 LMS“. Dalį jų – Nekaro Ulmo gamykloje.

„Audi R8 LMS“ GT3 kategorijos lenktynėms pritaikyta „įprasto“ „Audi R8“ modifikacija. Nors R8 traukia žvilgsnį įspūdingais superautomobilio bruožais, tačiau pasižymi visišku pritaikymu eismui viešojo susisiekimo keliais. LMS modifikacija su įprastu R8 dalijasi 50 proc. dalių ir mazgų, įskaitant daugumą kėbulo dizaino elementų bei serijinės gamybos V10 variklį.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją