„Manome, jog iki lenktynių likęs pusantro mėnesio laikotarpis – tinkamiausias metas apsirūpinti bilietais į pamėgtą renginį, kurio programa šiemet bus dar intensyvesnė, teikianti žiūrovams dar daugiau adrenalino bei atrakcijų, – sako pagrindinis renginio organizatorius, „Promo events“ direktorius Darius Jonušis. – Kita vertus, tik bilietai garantuoja, kad į „AURUM 1006 km lenktynių“ šventę susirinks ir ją stebės tikslinė auditorija – automobilių sportą išmanantys, prisiekę šios sporto šakos gerbėjai, o ne atsitiktinė publika.“

Nepražiopsoti bilietų platinimo pradžios, pasak renginio organizatorių, verta ir todėl, kad šiemet išankstiniai bilietai – gerokai pigesni, o vėliau jie tikrai brangs.

Būtent pigiausių bilietų įsigijimo laikas trumpiausias, vos dešimt dienų nuo jų platinimo pradžios, t.y. iki birželio 15-osios.

Tad nuo birželio 5 iki 15 d. bilietą į vienos dienos (tiek į ketvirtadienio, tiek į penktadienio, tiek į šeštadienio) renginius šiuo metu galima įsigyti už 7 eurus, o abonementą arba visų trijų renginio dienų bilietą – vos už 10 eurų (www.bilietai.lt) .

Be įprastinių bilietų į renginio teritoriją, galima įsigyti VIP, „pitwalk“ bei „gridwalk“ bilietus.

Pernai bene populiariausi ir pirmiausia dingę buvo VIP bilietai. Tai suprantama, nes VIP bilieto turėtojas įgyja galimybę naudotis nemokama automobilių stovėjimo aikštele, kurioje, palikęs savo transporto priemonę, „VIP shuttle“ automobiliu jis nuvežamas iki pat lenktynių VIP zonos, o renginio metu ar jam pasibaigus pačiu transportu jis gali grįžti atgal.

Ir tai ne vienintelė privilegija, kurią gauna įsigijęs VIP bilietą. Jis taip pat suteikia galimybę patekti į atskirą VIP zoną bei VIP klubą, kuriame vyksta tiesioginė lenktynių TV transliacija, bei teisę apsilankyti šeštadienio „Grid Walk“, iš kur galės stebėti visus lenktynių dalyvius, išsirikiavusius lenktynių trasoje prie starto linijos.

VIP bilietą turintis asmuo visas varžybų dienas taip pat įgyja teisę lankytis bendroje renginio teritorijoje, todėl nebereikia rūpintis papildomais bilietais į kitas šio renginio programoje esančias varžybas, tokias kaip traukos, šonaslydžio, specialias „Porsche“ klubo automobilių lenktynes, įvairius koncertus.

Bilietus į „Gridwalk“ taip pat galima įsigyti papildomai, jie galioja kartu su renginio bilietu.

„Pit Walk“ bilietą įsigiję žiūrovai galės iš arčiau pamatyti lenktynes ir pajusti jų atmosferą. Visi juos įsigiję pagal tvarkaraštį galės patekti į „pit“ zoną, kur sportininkai ruošiasi lenktynėms ir iš kur automobiliai išvažiuoja į trasą.

Tik čia ir iš labai arti galima pajusti lenktynių atmosferą, pamatyti, ką komandos veikia paskutinėmis minutėmis prieš išvažiuojant į trasą, kaip lenktynininkai ir jų komandos ruošiasi varžyboms, pajausti lenktynių jaudulį.

Pasak D. Jonušio, šiemetines „AURUM 1006 km lenktynes“ jų organizatoriai vertina kaip kitąmet sukaksiančio maratoninių lenktynių Palangoje dvidešimtmečio jubiliejaus generalinę repeticiją. Todėl jie pasistengs apdovanoti išskirtiniu dėmesiu atvykstantį kiekvieną svečią, kviesdami bent trims dienoms atsiriboti nuo visko ir tiesiog persikelti į kitą – lenktynių pasaulį.

Tuo tikslu šiemet siūloma į lenktynes atvykusiems žiūrovams nemokamai apsigyventi festivalio teritorijoje įrengtame palapinių miestelyje, kuriame jie galės jaukiai įsikurti, pasistatyti palapinę, naudotis dušais ir tualetais ir net laužavietėmis.

Šalia kempingo bus įrengta mokama automobilių parkavimo vieta, todėl kempingo gyventojai galės laikyti savo automobilį lenktynių teritorijoje visas tris dienas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją