Antrame finale savo pranašumą įrodė M. Juchnevičius. Jis aplenkė pirmo finalo nugalėtoją M. Stabingį ir trečioje vietoje likusį Mantą Stankevičių.

Šiame etape nesisekė Dariui Maciulevičiui. Jis - pripažintas mėgėjų kartingo turnyrų lyderis, net du sezonus iš eilės laimėjęs vieną didžiausių kartingo mėgėjų turnyrų Lietuvoje. Tačiau šiame etape Fortūna jam nesišypsojo – pirmame finale jis užėmė tik septintą vietą, o antrame liko tik aštuntas, nuo nugalėtojo atsilikęs visu ratu.

Kitas „Rudens taurės 2013“ turnyro etapas vyks gruodžio 7-ą dieną Smalininkų kartodrome. Tai taps kartu ir mėgėjų kartingo sezono uždarymo renginiu. Visus šio etapo dalyvius organizatoriai po turnyro pakvies į boulingą, kur betarpiškoje atmosferoje bus pasidalinta kitų metų planais ir numatomais taisyklių pakeitimais.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją