Tiems, kurie dar nežino, kur yra Driftiškės, vertėtų įsiminti, jog tai – Kuršėnuose esančios Šiaulių darbo rinkos mokymo centro autodromo apylinkės. Vingių kupina autodromo trasa – būtent tai, ko reikia pademonstruoti meistriškumą ir tikslų automobilio valdymą.

Linas Ramoška, „Betsafe Drift Camp #4“ organizatorius, pasakoja, kad artėjantis renginys yra tai, ką smagiausia matyti visiems šonaslydžio gerbėjams. Mat vieną dieną, rugpjūčio 13-ąją, čia vyks Lietuvos „drifto“ čempionato „Semi-PRO“ lygos etapas, kuriame dalyviams teks pasiraitojus rankoves kibti į PRO lygos trasą ir ją sėkmingai įveikti. Reikia tik tikėtis, kad skaičius 13 ne vienam netaps lemtingu, nors organizatoriai perspėja, kad ne vieno šioje trasoje gali laukti didesnės ar mažesnės avarijos.

Šonaslydžio varžybos Kuršėnuose

„O sekmadienį, rugpjūčio 14-ąją, tikrai nežadame stabdyti viso vakarėlio: laukia lietuviams jau puikiai pažįstamas „Matsuri“ (tai japoniškas žodis, reiškiantis šventę), kurio metu trasoje vienu metu galės važiuoti keliolika pilotų ir pademonstruoti, ką moka geriausio“, – sako jis.

Tai, kad „Matsuri“ laukiamas ne tik žiūrovų, kurių šimtai visuomet bando užsiimti kuo geresnę vietą, kad matytų kuo daugiau, bet ir šonaslydininkų, rodo registracijos tempai.

„Žinau, kad šis formatas ypač mėgiamas ir laukiamas, išbandyti jį nori ne vienas, o kartą pabandę daugelis stengiasi užsiimti vietą čia vėl ir vėl. Bet registracijos tempai pranoko lūkesčius: per 15 minučių į „Matsuri“ užsiregistravo 100 šonaslydininkų“, – dalinosi L. Ramoška.

Vienas geriausių šonaslydžio savaitgalių vyks rugpjūčio 13–14 dienomis, Kuršėnuose esančiame Šiaulių darbo rinkos mokymo centro autodrome.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją