Šiais žodžiais „General Financing team Pitlane“ komandos pilotas pasitiko žinią, jog iki Dakaro ralio varžybų pradžios liko lygiai pusė metų.

Sudėtingiausių planetos lenktynių startas numatytas sausio 2 dieną, finišas – sausio 14-ąją. Varžybos vyks Paragvajuje, Bolivijoje ir Argentinoje.

„Daug svarbių darbų nuveikėme, bet dar daug jų ir liko. Komandos virtuvė verda. Vyksta nematomi mūšiai. Visi sunkiai dirba, kad galėtume būti pasiruošę kitų metų iššūkiui”, - apie pasiruošimo stadiją Dakarui 2017 pasakoja sportininkas.

Šiuo metu svarbiausias greičiausio Dakaro lietuvio tikslas – sportinis bolidas.

„Ar naujas automobilis bus „Toyota HILUX“, atsakyti negaliu. Kol kas daugiau neaiškumo, nei aiškumo“, - kalba B. Vanagas.

Keturis Dakarus įveikęs lietuvis Pietų Amerikos žemyne viename ekipaže važiuos su lenku Sebastianu Rozwadowskiu. Šiais metais lietuvio ir lenko duetas Dakaro ralyje užėmė 25 vietą. Greičiausias B. Vanagas buvo 2015 metais, kuomet laimėjo privačių Dakaro ralio komandų įskaitoje, o tarp visų ekipažų buvo 24-as. Tai aukščiausias pasiekimas Lietuvos ir Baltijos valstybių istorijoje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (49)