Po sėkmingo etapo Austrijoje, kuriame I. Gelžinis iškovojo pirmą pergalę, šis savaitgalis komandai klostėsi sudėtingiau. Nepaisant to, I. Gelžiniui pavyko užlipti ant prizininkų pakylos.

Kvalifikacija dėl gausybės avarijų ir apgadintų trasos barjerų buvo sustabdyta ir perkelta į šeštadienį, o I.Gelžinis abiems važiavimams pelnė ketvirtąją starto poziciją. Kitas „Juta Racing“ atstovas Adamas Gladyszas iškovojo atitinkamai antrąją ir trečiąją starto pozicijas.

Christofferis Berckhanas pirmas finišavo ir pirmame važiavime, tačiau kadangi jis varžėsi svečio teisėmis, pergalė atiteko lenkui Stefanui Bilinskiui. I. Gelžinis liko trečioje pozicijoje.

Antrame važiavime netrūko incidentų, o pergalę iškovojo S.Bilinskis. I. Gelžinis finišavo antroje pozicijoje, atsilikęs šiek tiek daugiau nei dvejomis sekundėmis.

A. Gladyszas pirmame važiavime dėl pavarų dėžės gedimo finišo liniją kirto tik keturioliktas, o antrame važiavime dėl problemų su automobilio pakaba lenkas finišavo dvyliktas ir prarado lyderio poziciją bendroje įskaitoje.

Bendroje įskaitoje su 116 taškais I. Gelžinis pakilo į trečią poziciją bei šešiais taškais atsilieka nuo antroje vietoje esančio lenko Andrzejaus Lewandowskio. Bendrosios įskaitos lyderiu tapo S. Bilinskis, surinkęs 132 taškus.

Penktasis Centrinės Europos „Porsche Carrera GT3 Challenge“ taurės etapas vyks rugpjūčio 22-24 dienomis Slovakijos lenktynių žiede.

Šaltinis
Temos
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją