Po sėkmingo praėjusių metų pasirodymo „Pikes Peak Climb“ ralyje, kur buvo pasiektas naujas rekordas – 8 m 13, 878 s, „Peugeot Sport“, „Red Bull“ ir „Total“ yra pasirengę dideliam išbandymui Pietų Amerikos kopose. Paskutinį kartą „Peugeot“ Dakaro ralyje dalyvavo prieš 25 metus, o laikotarpiu nuo 1978 iki 1990 metų pasiekti keturi laimėjimai. Pirmasis laimėjimas pasiektas su modeliu „205 T16 Grand Raid“, vėliau – su „405 T16 Grand Raid“.

C. Sainzas laimėjo Dakaro ralį 2010 metais. Jis į komandą atsineša didelę patirtį ir automobilių tobulinimo sugebėjimus. C. Despres motociklu Dakaro ralį yra laimėjęs penkis kartus – šiais metais pirmą kartą dalyvaus keturračių komandoje.

Ralis, kuris 2009 metais prasidėjo Afrikoje, buvo perkeltas į Pietų Ameriką ir ten vyksta kiekvienais metais. Praėjus 25 metams nuo paskutinio dalyvavimo, „Team Peugeot Total“ yra pasirengusi naujiems išbandymams su nauju automobiliu – „2008 DKR“. Automobilis, surinktas tos pačios komandos, kuri tobulino ir „208 T16“ „Pikes Peak“ raliui, patiko C. Sainzui ir C. Despres. Daugiau informacijos apie naująjį automobilį – Pekino automobilių parodoje balandžio 20 d.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją