COVID-19 atėmė daug galimybių, bet nemažai ir suteikė. Šįkart lenktynininką pasikvietė viena iš pirmaujančių ELMS komandų „RLR M Sport“, kurios vadovas sako, kad Monzoje yra visos galimybės nugalėti LMP3 klasėje. Gustui kompaniją palaikys dar jaunesnis talentas iš Danijos Malthe Jakobsenas ir kanadietis džentelmenas James Dayson. G. Grinbergas gavo labai patrauklų paskutinės minutės pasiūlymą ir rėmėjų dėka sugebėjo išvykti į Italiją šį trečiadienį.

Ketvirtadienio treniruotes „RLR M Sport“ komanda pabaigė lyderių trejetuke. Malthe Jakobsenas su naujomis padangomis buvo greičiausias komandos lenktynininkas ir G. Grinbergas pasidžiaugė komandos pasiekimais: „Testuose buvome treti, tai labai geras rezultatas. Su naudotomis padangomis aš esu greičiausias komandoje ir trejetuke visų LMP3 klasės dalyvių. Malthe buvo greitesnis su naujomis padangomis, o tai reiškia, kad šeštadienį vyksiančioje kvalifikacijoje mes turime neblogus šansus. O kalbant apie mane, tai sekmadienį 4 valandų lenktynėse naujų padangų neturėsiu ir komandos rezultatas labai priklausys nuo mano sugebėjimo naudoti ir taupyti padangas. Todėl šios dienos tempu džiaugiuosi, jaučiuosi užtikrintai ir reikia tikėtis geriausio.“

Monzoje penktadienį lenktynininkai tęs bandymus, šeštadienį vyks kvalifikacijos lenktynės. Sekmadienio vidurdienį bus duotas startas ELMS „Monza 4 val.“ lenktynėms.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)